"Support the scene"

-->

8 Okt 2012

Resultat railsession i Åsbacken

Snålblåst, regn och allmänt skitväder. Så KAN man sammanfatta lördagens tävling…Men istället så tror jag vi fokuserar på hur kul det var att vara igång igen och på hur god körven var!

Under fredagen så skottades ett gäng släpkärror med snö ut i Åsbacken och många glada rackare hjälpte till för att ordna säsongens första railsession. Regnet och töandet gjorde så att det fick bli en setup bestående av en box att leka på!
Kl. 12.00 så hade det samlats ett 15-tal åkare (både bräda och skidor) och bataljen kunde dra igång! Att det var taskigt väder och säsongens första tävling påverkade inte deltagarna, utan alla bjöd upp till bra åkning och ett härligt engagemang!

Som brukligt så pausade vi efter en ca en timme för den sedvanliga körven (som enligt många höll ypperlig klass!) därefter öste åkarna på i ytterligare ca 45 minuter. Efter det var det dags för prisutdelning och nedmontering av grejer!

Ett stort tack till alla funktionärer och framförallt alla åkare som trotsade höstrusket!

Vi  ses framöver!

 

Här nedan följer resultaten från tävlingen (ettan och tvåan i respektive klass fick pris, resterande priser lottades ut bland deltagarna) samt lite bilder från dagen:

Skidor: Snowboard:
1. Emil 1. Danny
2. Martin 2. Olle